Jouw Eetcoach

2019 Kickstart

2019 Kickstart

Soms is iets zo makkelijk op te lossen of te doorbreken, maar weet je even niet meer hoe je dat moet doen. Daarom is er de ‘Kickstart ‘

Wat is een ‘Kickstart’?

Een kickstart is een 1-op-1 coaching gesprek van 90 minuten. Vooraf krijg je van mij een vragenlijst toe gestuurd + ontvang ik een eetdagboek van je. Door deze combinatie van informatie, mijn analyses en het 1-op-1 gesprek komen we aan het einde van het gesprek tot enorme inzichten en Aha momenten, waardoor we samen je doelen kunnen formuleren en heb je handvaten om je (eet)patronen te doorbreken. Met concrete doelen, handvaten,  tips en frisse energie loop jij de deur weer uit.  Een echte Kickstart met inzicht en motivatie!

 

Wat kost de Kickstart?

De Kickstart kun je tot 31 januari boeken voor maar 99,00 euro

 

Heb je het idee dat een kickstart precies bij jouw behoefte past, maak dan nu gebruik van deze aanbieding die ik nu tijdelijk beschikbaar maak.

 

Hoe boek ik de kickstart?

Just give me a call: 06-34511392 of stuur een mailtje naar info@jouweetcoach.nl met als onderwerp kickstart en je gegevens. Dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met je op om een afspraak te plannen.

Ook de Kickstart wordt door veel verzekeraars vergoed uit de aanvullende verzekering