Jouw Eetcoach

Coaching

Coaching

Je bent al jaren bezig met je gewicht.

Je komt aan, je valt weer af en helaas kom je daarna weer aan. Je snapt niet hoe het komt dat het je niet lukt. Je doet toch enorm je best?! Je bent de hele dag bezig met eten en het niet eten. Je bent stiekem jaloers op je slankere vriendinnen. Waarom zij wel en jij niet?  Je voelt je naar en gaat weer (troost) eten, want het lukt je toch niet…

Of zolang alles goed gaat is er niks aan de hand, maar zodra er emotionele dingen in je leven gebeuren (denk aan de 3 B’s.. Boos, Bedroefd of Bang) verval je in een eetbui, gun je jezelf steeds wat meer lekkere dingen en gaat die zak chips s’avonds ineens wel helemaal gedachteloos op.

Herkenbaar?

Je bent niet de enige die een ingewikkelde relatie met eten heeft! Zolang je niet weet hoe het echt werkt in je brein blijf je in die vicieuze cirkel hangen. Je mist de kennis om het bij de wortel aan te pakken waardoor je niet in staat bent om een duurzame beweging en verandering aan te brengen in je relatie met eten. Die blijvende oplossing is er namelijk wel!

 Het bestaat echt!

Waardoor eten en het niet-eten je leven niet langer beheersen.. Dat er weer ruimte in je hoofd komt, energie vrijkomt om andere dingen te doen en dat je precies weet wat je lichaam nodig heeft. Zonder dieet, zonder maaltijdvervangers, zonder moeten, maar door het echt te begrijpen.

Het laatste belangrijke stukje van je puzzel.

Door mijn kennis van voedingsdeskundige & life-coach te bundelen heb ik een uniek programma ontwikkeld, waardoor je weer in staat bent om een gezonde relatie met eten te hebben.  Dankzij deze bijzondere methode heb ik al vele anderen kunnen helpen naar een leven met een gezonde relatie tot eten.

Wil je meer informatie over het programma? Dat kan natuurlijk. Het lijkt me leuk om in een vrijblijvend gesprek meer over je te horen en of ik je kan helpen om jouw doel te behalen.

Ik ben bereikbaar via info@jouweetcoach.nl of 06-34511392.

 

Wat houdt het Jouweetcoach programma in?

 

Mocht je besluiten om ervoor te gaan na ons vrijblijvende gesprek, dan is de eerste stap dat we een uitgebreide intake gaan plannen. Deze duurt ongeveer 90 minuten. Je houdt een week een volledig eerlijk eet-dagboek bij en daarvan maak ik een uitgebreide analyse. We nemen deze analyse samen door en daarmee krijg je inzicht in wat je eet, je eetgedrag en zien we waar we het best veranderingen toepassen.
Hoe? Dat is altijd maatwerk. Het moet passen bij jou en het leven dat je leidt. Slechts 1 ding is zeker: We gaan het doen zonder dieet, maar met een nieuwe leefstijl, die echt bij je past. In de praktijk ‘loop’ ik gemiddeld  zo’n 4 a 5 maanden met je mee, hebben we email contact, appen we en hebben we naast de uitgebreide intake nog 6 keer een 1-op-1 coaching gesprek. Op het einde van het programma heb je zoveel nieuwe inzichten, kennis en tools om je zelf je eigen eetcoach te zijn en te blijven.

 

Wat kost het programma?

Het traject kost 499,00 euro (de meeste verzekeraars vergoeden dit uit de aanvullende verzekering, zie onder en gespreid betalen is natuurlijk mogelijk) ​Maar nog belangrijker: tijd, eerlijk naar jezelf kijken en gemotiveerd zijn.

Na het traject bied ik je de mogelijkheid om als stok achter de deur bij me te komen wegen zodat je zelf je BMI, vetmassa en spiermassa kunt monitoren en je eigen motivator kunt zijn.

Losse vervolgconsulten van 50 minuten zijn natuurlijk mogelijk en de kosten daarvan zijn: 55 euro.

Heb je alle excuses gebruikt en ben je er nu echt klaar voor? Maak dan via het contactformulier een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

You can do this! I believe in you!

Aangesloten bij de BGN

Ik ben aangesloten bij de BGN (Branchevereniging Gewichtsconsulenten Nederland). ​Mijn begeleiding kun je vergoed krijgen via je aanvullende ziektekostenverzekering. Check bij je verzekeraar of via Gewichtsconsulenten.nl.